Binnenkort: Readings!

Lieve klanten van Serene Beauty,

Ik heb al een tijdje niet meer zo veel van me laten horen op social media. Nou is meestal geen bericht is goed bericht 😉. En inderdaad dit is bij mij ook het geval. Het loopt lekker door in de salon en in mijn privé leven gebeurd er ook een hoop. Vooral allemaal leuke dingen : ). Deze leuke dingen, ontwikkelingen en stappen die ik zet, mag ik soms ook met jullie delen. Heel fijn dat zoveel mensen het leuk vinden om mijn processen en levenslessen te horen en samen nog meer lessen en ontwikkelingen over het leven te delen🙏. Zo fijn om te merken dat als ik mezelf of als de ander zich kwetsbaar opstelt er ruimte ontstaat om samen kwetsbaar en open te zijn. En dat vanuit daar de mooiste gesprekken kunnen ontstaan. Ik voel me altijd zo dankbaar als ik samen met jullie heb kunnen delen of juist fijn in stilte samen hebben kunnen zijn.♥️

Door mijn opleiding (intuïtieve ontwikkeling, healing en reading) word ik ook steeds bewuster van mijzelf en mijn energie en ook hoe de energie beweegt in de salon. Steeds vaker ervaar ik zoveel beweging, heling en zie ik verandering in de energie. Ik ben altijd al gevoelig geweest voor energie en nam altijd al veel waar. Dit ervaarde ik voorheen alleen meer als lastig of overspoelde dit mij en wist ik niet goed hoe ik hier mee om kon gaan. Maar mijn intuïtie word steeds sterker, ik sta steeds steviger in mezelf en mijn zelfvertrouwen groeit. Ik wil mijn waarnemingen en mijn belevingswereld graag nog meer naar buiten brengen en met mensen delen. Dit omdat ik geloof dat dit heel waardevol kan zijn. Ik vind het nog wel spannend want het voelt heel kwetsbaar om deze delen van mezelf te delen. Maar het voelt voor mij wel als de goede weg! Zoals de meeste van jullie weten geef ik sinds vorig jaar ook healing en massage. En hier kreeg ik ook al hele mooie reacties op terug. Super fijn om dat terug te krijgen😊.

Binnenkort ga ik ook readings geven. Ook heel spannend weer iets nieuws, maar ik heb er ook heel veel zin in. Woorden geven aan wat ik waar neem vind ik wel heel erg leuk om te doen! Ik vertel jullie later meer over de readings en over de hoe of wat.. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een reading van mij of heel sterk een ja voelen. Je bent natuurlijke van harte welkom om dit een keer te komen ervaren😊. Vanaf volgende maand zijn de readings te boeken. Ik ga nog aan de slag om ze op de website en in het boekingssysteem te zetten 😉 .

Ik wilde dit graag alvast met jullie delen, want ik ben al een beetje enthousiast😉.

Graag ontmoet ik jullie weer in de salon en ik wens jullie een fijn weekend!💖

Liefs schoonheidsspecialiste Patty